Met de methode van Soul Body Fusion wordt de verbinding met de ziel opnieuw gestimuleerd en bekrachtigd. Doordat de trillingsenergie van je ziel hoger is dan je lichaam, werkt het op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Op fysiek niveau kunnen lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen doordat het zelf genezende deel van je lichaam actiever wordt. Op emotioneel niveau kunnen trauma’s, blokkades en angsten verminderen of verdwijnen zodat je vanuit meer innerlijke rust, flow en blijheid kunt gaan leven. Op spiritueel niveau kan het je intuïtie en of paranormale gave versterken.


Soul Body Fusion en Hooggevoeligheid

Door dat veel mensen met  Hooggevoeligheid in hun hoofd leven en vaak interesse hebben voor het paranormale, hebben ze de neiging om het contact met de aarde en zichzelf te verliezen. Denk maar eens aan het feit dat we tegen onszelf zeggen dat we ‘niet goed in ons vel zitten’. Wanneer we tegen een andere zeggen met beide voeten op de grond te moeten leren staan, bedoelen we te zeggen dat deze niet goed geaard is. Deze slechte aarding wordt ook veroorzaakt door schokkende en emotionele gebeurtenissen of ervaringen. Die emotionele ervaringen schokken niet alleen onze ziel en ons hart maar ook onze geestelijke en fysieke lichamen. Het ontbreken van de toestroom van de aarde-energie, heeft als gevolg dat je kwetsbaarder bent voor prikkels uit je omgeving.


De behandeling

De behandeling kan in combinatie met een Coachingstraject, maar ook op zich staand.  Bij het eerste Sessie leg ik je uit hoe het proces zal gaan en wat je kunt verwachten. Een sessie bestaat altijd uit twee fases van tien minuten. Doorgaans zijn er drie sessies nodig. Meer of minder sessie zijn ook mogelijk.

Wil je weten wat het Coachingstraject inhoud.