Hooggevoeligheid en Burn-Out gaan deze twee samen? Zelf heb ik een Burn-Out gehad op mijn 28. Mijn Hooggevoeligheid heeft hier zeker een rol in gespeeld.

Toen ik ongeveer vijf jaar geleden werkzaam was in de psychiatrie, kreeg ik een Burn-out. In deze periode heb ik de tijd gehad om te reflecteren over mijn leven, wie ik ben, wat ik voel en waar ik naar toe wil. Ik ontdekte dat ik Hooggevoelig ben. Dit verklaarde een hoop voor mij. In het begin vond ik het lastig mijn Burn-Out en Hooggevoeligheid te accepteren, maar was toch ook een soort thuiskomen.
Naast veel rust, ben ik me gaan verdiepen in Hooggevoeligheid, Mindfulness, Massage en Yoga. Ik ben me gaan opleiden in; Coaching voor Hsp, Wellness en Hsp- Massage, Aroma Touch , Soul Body Fusion en Burn-Out therapeutische aanpak.
Burn-Out hoeft niet samen te gaan met Hooggevoeligheid, maar komt wel vaak voor in die combinatie.

Wat mijn ervaring is, is dat er vaak snel aan de oorzaak en inzicht van de Burn-Out wordt gewerkt. Terwijl het herstellen van je energie niveau een belangrijke eerste stap is. Voor Burn-Out is het mogelijk een coachingstraject aan te gaan.

Deze middag is bedoeld voor mensen die in een Burn-Out zitten en hebben gezeten. Misschien moet je slikken als je dit leest. Het kan zijn dat je nog in de ontkenning zit. Acceptatie is een groot onderdeel van Burn-Out en soms erg lastig kan zijn.


Inhoud van de middag:

  • Hoe je een Burn-Out kan herkennen
  • Kwaliteiten en valkuilen van Hooggevoeligheid
  • Overprikkeld, overspannen en Burn-Out
  • Overeenkomsten en verschillen tussen deze twee
  • Holistische aspecten die kunnen helpen naar meer rust en energie
  • Denk hierbij aan zelfinzicht, stofwisseling, contact met lichaam en hart

Praktische informatie:

  • Data: Zaterdag 10 november en zaterdag 1 december  van 13.30 t/m 16.00 uur
  • Prijs : Vroege Vogel 17,50 euro/ 25 euro
  • Koop je ticket via Ticketlink
  • Inclusief thee en snacks

 

Koop hier je vroege vogel ticket voor 10 november: