Essentiële Oliën

Essentiële oliën zijn aromatische vloeistoffen die worden gewonnen en gedistilleerd uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden uit de natuur. De olieën werken bij lichamelijke en psychische klachten. Ze ondersteunen op een holistische wijze, het zelf genezend vermogen.

Lichter Leven gebruikt de essentiële oliën van DoTerra (De aarde). De oliën zijn 100 % puur, van hoogwaardige kwaliteit, natuurlijk, biologische en Fair Trade geteeld en daardoor gecertificeerd. De olie wordt voortdurend getest op 100% zuiverheid.

Aroma Touch

Tijdens de Aroma Touch wordt gebruikt gemaakt van 8 verschillende enkele of gemengde oliën. Met ieder hun eigen unieke werking. De Aroma Touch vind plaats op de contactpunten van de rug tot de voeten.  Aroma Touch is vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten.

Er wordt  gewerkt in vier primaire stappen:

  1. Stress vermindering
  2. Immuunversterking
  3. Ontstekingsreactie vermindering
  4. Homeostase (evenwicht in je lichaam).

De Aroma Touch is ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.


Ervaar nu zelf wat deze krachtig oliën voor je kunnen betekenen en bestel ze via mijn webshop. Ontvang 25% korting, als je klant wordt. Dit doe je door JOIN te kiezen.

Ik wil de essentiële oliën thuis!